NATJEČAJ ZA STIPENDIRANJE DJECE HRV. BRANITELJA



Natječaj za stipendiranje djece hrvatskih branitelja raspisan je do 11.11.2008.godine. Više informacija možete dobiti u Udruzi ili pogledati na web stranici MOBMS

0 komentari  

Priopćenje za javnost


Središnji odbor USPD Zagreb
Predsjedništvo Udruge
Pripoćenje za javnost

Povodom zadnjih događanja i osjećaja nesigurnosti naših građana, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata Zagreb daje bezrezervnu potporu Vladi i tijelima državne uprave u odlučnoj borbi protiv organiziranog kriminala – mafije.
Mi veterani Specijalne policije, odnosno članovi Udruge, osuđujemo svaki čin nasilja, sve što smo imali podredili smo jednome, a to je očuvanje sigurnosti građana RH i njezine cjelovitosti u Domovinskom ratu.
Tako sada u miru, dajući punu podršku Vladi RH i tijelima državne uprave u odluci da se osjećaj sigurnosti vrati na naše ulice, spremni smo preuzeti obvezu koja nam pripada kao bivšim djelatnicima Ministrastva unutarnjih poslova i građanima s punom odgovornošću.
Predsjednik USPD Zagreb
Svemir Vrsaljko

0 komentari  

Malonogometni turnir USPDR - regija Slavonije


U Orahovici, 19.10.2008 održan je kvalifikacijski malonogometni turnir udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata (regija Slavonije).

Prvo mjesto osvojila je ekipa "Zebre" iz Nove Gradiške, drugo mjesto ekipa "Orao" Osijek a treće mjesto osvojila je ekipa domaćina "Orao" Orahovica-Našice.
Sudjelovale su još i ekipe "Trenk" Požega i "Delta" Županja. Obzirom na vrlo kratak vremenski period za organizaciju, nisu nastupile ekipe iz Vinkovaca i Slavonskog Broda.

0 komentari  

SJP "Poskoci" Zadar - 18.obljetnica


Nazočili smo 18.obljetnici osnivanja Specijalne jedinice Policije "Poskoci" Zadar. O tome više .
Uz obilan program, odličan doček koji su nam domaćini pripravili, imali smo sutradan prigodu upoznati znamenitosti i ljepote grada koji su tako hrabro branili u Domovinskom ratu.
Evo niz fotografija

0 komentari  

SJP "BAN" Koprivnica - 15.obljetnica


Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata "Ban" Koprivnica proslavila je 11.listopada 15.obljetnicu osnutka Specijalne jedinice policije "Ban" Koprivnica. Pripadnici SJP "Ban"prošli su sva ratišta diljem Lijepe naše.
U prebogatom programu i slavljeničkom ozračju održan je sastanak Središnjeg odbora Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata Zagreb. Na sastanku su dogovorene daljne aktivnosti Udruge u ovoj i idućoj 2009.godini. Predstavljen je i radni materijal monografije Specijalnih jedinica policije MUP RH koja bi uskoro trebala izaći iz tiska. Nekoliko fotografija

0 komentari  

Sastanci u Udruzi su ponedjeljkom i petkom od 19 sati.
*
Po potrebi pozivati ćemo članstvo na proširene sastanke predsjedništva Udruge o čemu će obavijest biti na ovim stranicama, a članove predsjedništva uvijek pozivamo SMS porukama ili telefonskim pozivom.
*
Pozivamo članove da nam se jave na e-mail
deltazupanja@gmail.com
zbog stvaranje baze e-mail podataka
.


1 komentari  

Mostar - Široki brijeg

U sklopu obilježavanja Dana policije u hercegovačko neretvanskoj županiji i blagdana svetog Mihovila izaslanstvo USPD Zagreb i USPDR "Delta" Županja položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježju ispred hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru. U tihoj molitvi prisjetili su se svih koji su položili svoje živote na oltar Domovine u Domovinskom ratu. U Knešpolju (Široki brijeg) odigrana je uzvratna nogometna utakmica između reprezentacija Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Hrvatske Republike Herceg bosne i Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata Republike Hrvatske.
Pogledajte video

0 komentari