Livno - osnivačka skupština USPDR



U Livnu, jučer je održana osnivačka skupština Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata. Predstavnici USPDR HRHB i USPDR RH položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježju poginulim braniteljima ispred hotela "Park".
U nazočnosti obitelji poginulih branitelja, mnogobrojnog članstva, gostiju iz društveno političkog života BIH i predstavnika USPDR iz Republike Hrvatske "BATT" Split, "Delta" Županja, "Zebre" Nova Gradiška za predsjednika USPDR Livno izabran je Mato Kovač.
Prigodnim govorom nazočnima na skupu obratio se Zdenko Jurić "Major", predsjednik USPDR HR HB, podsjetivši na pobjednosni put pripadnika Specijalne policije Policijske uprave Livno, problemima u rješavanju statusa ranjenih i oboljelih pripadnika specijalnih postrojbi kako u Bosni i Hercegovini tako i u Republici Hrvatskoj.
Ispred USPDR RH nazočne na skupu pozdravio je Franjo Škegro, predsjednik USPDR "Delta" Županja, poželjevši novoizabranom vodstvu USPDR Livno uspješan rad i daljnju što bolju suradnju među udrugama Specijalne policije iz RH i BiH, uručivši predsjedniku Mati Kovaču, prigodni promotivni poklon Grada Županja (suvenir prva nogometna lopta, promotivni DVD i novi plan grada).

 

2 komentari:

  1. Anonimno said,

    Franjo izvrsno ! pozdrav od prijatelja !
    USPDR"MUNJE" Kiseljak
    BOG

    on 17. srpnja 2009. u 23:07  


  2. Franjo said,

    Kis pozdrav tebi i ekipi iz "Munja" Kiseljak.

    on 2. prosinca 2009. u 21:39