Dan grada - polaganje vijenaca


U sklopu obilježavanja Dana grada Županja predstavnici grada Ljubuškog, Gradskog poglavarstva Županje, članovi HURPBDR Grada Županja i USPDR "Delta" Županja na Gradskom groblju i Spomen obilježju poginulim braniteljima županjske posavine položili su vijence, zapalili svijeće i pomolili se za sve preminule građane grada Županje i poginule branitelje.

0 komentari  

4.moto susreti MK Županja

U Županji, od 21.-23. kolovoza 2009. godine na Gradskom hipodromu Velike livade održani su 4. moto susreti u organizaciji moto kluba Županja. Zahvaljujući uspješnoj suradnji između udruga, naša udruga "Delta" Županja odradila je osiguranje skupa. Novac koji je namijenjen za potrebe osiguranja predan je našoj udruzi i utrošiti će se za troškove organizacije obilježavanja osnutka SJP ("Sova") "Delta" Županja 17. rujna 1991. godine. Članovi koji su osiguravali skup: Merc Đuro, Panjičanin Dražen, Kuprešak Mirko, Vincetić Stjepan, Tomašević Mirko, Raguž Miroslav, Marić Ilija, Baotić Ivica, Simić Ivan, Vukojević Darko, Klaić Zvonko, Škegro Ivan, Rožnaj Ivan. Hvala im na trudu a posebno Vincetić Stjepanu i Panjičanin Draženu jer su radili dva dana.

1 komentari  

Dan pobjede .... Županja, Gračac, Knin, Čavoglave



0 komentari  

U sjećanje

ILIJIĆ JOZO
6.7.1973. - 5.8.1995.

0 komentari  

Ostvarivanje prava na besplatne udžbenike

- prenosimo sa web MOBMS:

"Djeca smrtno stradalih hrvatskih branitelja, djeca zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, djeca HRVI-a iz Domovinskog rata te HRVI iz Domovinskog rata i hrvatski branitelji iz Domovinskog rata (za svoje školovanje), sukladno članku 57. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, mogu podnijeti zahtjev za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike u osnovnim i srednjim školama do zaključno 1. studenoga 2009. godine pri nadležnim uredima državne uprave odnosno u Gradskom uredu za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Grada Zagreba."

0 komentari