Humanitarna rukometna utakmica za Irenu Matić

... odigrana je 24.svibnja 2010.godine u sportskoj dvorani Gimnazije Županja.za teško oboljelu Irenu Matić iz Županje, koja boluje od leukemije i nalazi se na liječenju u Italiji. Utakmicu su odigrali veterani Veteranskog rukometnog kluba Županja protiv selekcije Hrvatskih rukometnih legendi (Atlanta 1996. i Atena 2004.), zlatnih olimpijaca.
Dvanaest članova udruge "Delta" dali su svoj skromni doprinos redarskom službom na utakmici bez ikakve naknade.


Nekoliko fotografija koje nam je ustupio gospodin Antun Grgić

0 komentari  

Obljetnica 106.br HVO Orašje

U subotu 15.svibnja 2010. godine članovi udruge nazočili su obilježavanju obljetnice 106.br HVO Orašje. Program obilježavanja započeo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježju u polju u Vidovicama i svetom misom u crkvi u Orašju. Na spomen obilježju poginulim braniteljima 106.br HVO u Orašju položeni su vijenci i upaljenje svijeće od mnogobrojnih izaslanstava iz BiH i Hrvatske. Nakon svečane akademije odigrane su nogometne utakmice veterana uz prigodan domjenak.

0 komentari  

Održana redovna izvještajna skupština

U gradskoj vijećnici 10.svibnja 2010.godine u 20 sati održana je redovna izvještajna skupština Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata "Delta" Županja. Na skupštini su podnijeta izvješća o radu udruge u protekloj 2009.godini i prezentiran je program rada u 2010.godini. Glavni projekt u 2010.godini je "Da se ne zaborave: Zlatko Orkić i Jozo Ilijić"; izgradnja spomen obilježja na mjestima pogibje na Velebitu u blizini Gospića i u Gračacu. Očekujemo financijsku potporu lokalne samouprave, županije i gospodarstvenika sa županjskog područja u realizaciji ovoga projekta. Dan poslije gostovali smo u radio emisiji "Društvena tribina" HR Županja pa poslušajte:

0 komentari  

Borovo - memorijal 12 redarstvenika

U Borovu 2.svibnja 2010. godine okupili su se ratni veterani pripadnici Specijalne policije MUP RH u svečanom mimohodu sa ratnim zastavama u znak sjećanja na 12 redarstvenika mučki ubijenih u Borovu selu 1991.godine od srpskih paravojnih snaga.

Pogledajte kako je to svojim fotoaparatom zabilježio Dado iz USPHRHB

0 komentari  

15.obljetnica VRO "Bljesak" u Okučanima

U Okučanima, 1.svibnja 2010. godine svečano je obilježena 15.obljetnica VRO "Bljesak". U svečanom postroju bili su veterani Specijalne policije i Hrvatske vojske.

0 komentari