Vukovar je lijepa naša, Vukovar je moja Hrvatska

Članovi Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata "Poskoci" Zadar, Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata hrvatske zajednice Herceg Bosne i Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata "Delta" Županja zajedno sa ostalima udrugama i građanima iz cijele Hrvatske u koloni sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine. (video) Po povratku iz Vukovara u Županju, na spomen obilježju poginulim braniteljima županjske posavine upalili su 50 lampiona u znak sjećanja na sve poginule branitelje. Skromnu okrijepu članovi Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata "Delta" Županja svojim gostima pružili su im u prostorijama Lovačkog doma LU "Gaj" Županja. Posebna zahvala LU "Gaj" Županja, gospodinu Nenadu Kračunu, gospodinu Đuri Pejaku i gospodinu Vinku Vučičeviću na organizaciji i prijamu.

 

2 komentari:

  1. Anonimno said,

    Zahvaljujemo na dočeku i organizaciji. Svaka čast, svi su oduševljeni a posebno roditelji naših poginulih, koji za vas imaju samo riječi pohvale.
    Predsjedništvo Udruge Poskoci.

    on 20. studenoga 2008. u 09:31  


  2. Hvala vama na posjeti, ovo je bio skroman doček. Nadamo se dogodine da ćemo biti u mogućnosti još bolje vas i druge naše suborce ugostiti na par dana da vidite svu ljepotu ravnice i široko srce Slavonije.

    on 20. studenoga 2008. u 09:41