Sa večerašnjeg sastanka.....

Na večeras održanom proširenom sastanku bilo je govora o odlasku na obljetnicu pogiblje Josipa Jovića. Polazak je 31. ožujka (utorak) u 4,30 sati ispred Policijske postaje Županja (osiguran prijevoz kombi vozilom). Zainteresirani za odlazak javiti se predsjedniku udruge na mobitel 091 513 9287.
Sastanku je nazočio gospodin Vladimir Zlatarić, socijalni radnik i stručni koordinator Centra za (psihosocijalnu i pravnu pomoć) PSP Vukovarsko-srijemske županije, centra koji na našim prostorima djeluje od 1995. godine i jedan je od najaktivnijih PSP centara u Republici Hrvatskoj. U kratkim crtama pojasnio je koji su oblici pomoći koja se pruža braniteljskoj populaciji, članovima obitelji, obiteljima poginulih, nestalih i zatočenih hrvatskih branitelja. Ponudio nam je stručnu pomoć i edukaciju kroz organizaciju tečaja kojim bi se educirali za mirno i nenasilno rješavanje stresnih situacija.
U Županji, Bana Josipa Jelačića 4 radi savjetovalište i moguće je zatražiti besplatnu pravnu pomoć srijedom od 16 sati kod diplomiranog pravnika Stjepana Abramović.
Iz praktičnih razloga (vjerodostojnosti) poželjno je javiti se u udrugu radi kontakta i pružanja pomoći u PSP centru.

 

0 komentari: